Burak Yılmaz Galatasaray - galatasaray burak yilmaz - Eurosport - Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile.

Burak Yılmaz Galatasaray - galatasaray burak yilmaz - Eurosport - Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile.. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

| galatasaray'da devam edecek mi? Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

Burak Yılmaz: Galatasaray'da kalacağım - Spor Haberleri ...
Burak Yılmaz: Galatasaray'da kalacağım - Spor Haberleri ... from i.radikal.com.tr
Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi.

• emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!•

Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. · 24 mayıs 2013 ·. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. | galatasaray'da devam edecek mi? Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. | galatasaray'da devam edecek mi? .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Damgayı Galatasaray'da Selçuk İnan, Avrupada İse Messi ...
Damgayı Galatasaray'da Selçuk İnan, Avrupada İse Messi ... from 1.bp.blogspot.com
Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. | galatasaray'da devam edecek mi? Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı.

• emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!•

Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. | galatasaray'da devam edecek mi? .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Lille osc métropole / türkiye. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Burak Yılmaz'ın Galatasaray Formalı Fotoğrafını Beğenmesi ...
Burak Yılmaz'ın Galatasaray Formalı Fotoğrafını Beğenmesi ... from foto.sondakika.com
Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

.hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti.

Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. · 15 haziran 2013 ·. · 24 mayıs 2013 ·. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Selçuk i̇nan'dan futbola duygusal veda! Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole burak yılmaz. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama